تغییر رفتار مردم در اربعین، حاصل نفوذ نور امام حسین(ع) در قلوب مردم است

آینده بشریت، در جریان اربعین قابل رؤیت است
۱۳۹۵/۱۰/۲۷
اراده خداوند بر این قرار گرفته است که امام حسین(ع) را به عالم معرفی کند
۱۳۹۵/۱۰/۲۷

در‌پی برگزاری سومین کنگره بین المللی «عهد مع الحسین(ع)» و دومین کنگره بین المللی «لقاءالحسین(ع)» در ایام اربعین امسال در کشور عراق؛ خبرنگار ما مصاحبه ای را با حجت الاسلام دکتر بهروزی لک، در مورد راهپیمایی اربعین داشته است که در ادامه، مطالبی را که ایشان بیان نموده‌اند را می‌خوانید.

عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) و شورای پژوهشی پژوهشکده مهدویت و آینده اندیشی مسجد مقدس جمکران در پاسخ به این سوال که وظیفه اصلی ما در قبال این جریان عظیم چیست، گفت: بنده هر وقت این حرکت جمعی را می‌بینم یاد سوره نصر در قرآن می‌افتم. شاید امویان و یزیدیان باور نمی‌کردند که حرکت کوچک هفتاد و دو نفره ای را که در واقعه کربلا به شهادت رساندند امروزه به یک حرکت میلیونی تبدیل بشود و این همان مفهومی است که خون بر شمشیر غالب آمد و امروزه می‌بینیم که شیعه و سنی و حتی از ادیان دیگر، از کشورهای مختلف اسلامی، از اروپا، قاره امریکا و جاهای مختلف برای همراهی و اعلام حضورشان در این پیام رسانی واقعه کربلا در این حرکت عظیم شرکت می‌کنند و جا دارد ما این فتح و پیروزی را گرامی بداریم. این واقعاً اثر خونی است که امروزه بعد از هزار و سیصد و اندی سال به ما رسانده است.

حجت الاسلام دکتر بهروزی لک افزود: آنچه برای ما قابل اهمیت است، این فرصت و نسیم رحمت الهی است که جمعیت به این گستردگی آمده و حضور پیدا کرده و هر کدام از این جمعیت میلیونی همراه خودشان وقتی به دیار خود بر می‌گردند این پیام را به شکل مضاعف‌تری انتشار می‌دهند.تنها این نیست که خودشان فقط پیام را دریافت کرده باشند، هر شخص در واقع یک پیام آوری است که به سمت خانواده و شهرهای خودشان این پیام را می‌برد و لذا خیلی شایسته و لازم است که عمق حرکت اربعین را هر کسی می‌آید اینجا درک بکند و با آن تغییر و تحولی که در اینجا پیدا می‌کند به تغییر و تحول اجتماعی پیرامون خود دست بزند.

عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم با بیان اینکه یکی از ابعاد مهم اربعین، تمدن سازی و احیای تمدن اسلامی است، تصریح کرد: شایسته است که از این زاویه نیز کسانی که می‌آیند در راهپیمایی بزرگ اربعین؛ ایثار، حمایت، همکاری و تعاون را به نمایش می‌گذارند، در ساختن تمدن نوین اسلامی و احیای تمدن اسلامی نیز اقدام جدی انجام دهند.

وی برجستگی نقش امام حسین(ع) در آخرالزمان را از این جهت نیز حائز اهمیت برشمرد و ادامه داد: چرا پرچم امام مهدی(عج)، «یا لثارات الحسین» هست؟ چرا امام مهدی هنگامی‌که ظهور می‌فرمایند، دست به دیوارکعبه می‌گذارند و اعلام می‌کنند: «ای اهل عالم! جد من را عطشان شهید کردند؟» چرا این کار را انجام می‌دهند؟ اینها نشان می‌دهد که در آخرالزمان و در آستانه ظهور نیز یاد و نام امام حسین(ع)، آشنای خاص و عام خواهد بود.

غلامرضا بهروزی لک، بایکوت خبری حرکت عظیم اربعین توسط رسانه های غربی را شکست خورده خواند و تصریح کرد: یقیناً این حرکت روز به روز خودش را نمایان خواهد کرد و در نتیجه یک حرکت و پیام رسانی جهانی را از حرکت اربعین و قیام امام حسین(ع)، در اصلاح دینی و اصلاح جامعه خواهیم داشت.

عضو کمیسیون مطالعات راهبردی کنگره لقاءالحسین(ع)، تغییر رفتار مردم در اربعین را حاصل نفوذ نور امام حسین(ع) در قلوب مردم دانست و یادآور شد: واقعاً وقتی من می‌دیدم پیر و جوان و اقشار مختلفی حضور داشتند، گاهی پای برهنه در راهپیمایی شرکت کرده بودند، بارها منقلب شدم و عرض می‌کردم: یابن رسول الله، یا امام حسین! چه نفوذ و قدرتی است که شما در دلها ایجاد کرده اید؟ یاد حدیث پیامبر(ص) می‌افتادم که «إِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ حَرَارَهً فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ لَا تَبْرُدُ أَبَداً» این ماجرا در دلهای مومنان؛ حرارت، نشاط و علاقه ای برای ابا عبدالله است که هرگز خاموش نخواهد شد. این برای من واقعاً جالب بود و اینکه چگونه افراد مختلف، صغیر و کبیر، به سمت معشوق خودشان به سمت کربلا حرکت می‌کنند، بسیار ارزشمند است و برای من این پیام را داشت که خدا کند این تقویت روحی و بینشی، در طول سال برای من ادامه پیدا کند و ان‌شاءالله این برای همه اینگونه باشد.

نظرات بسته شده اند

فارسی